Wordt Joachim Löw de opvolger van Southgate?

Foto: Wordt Joachim Löw de opvolger van Southgate?

Voormalig bondscoach van Duitsland Joachim Löw zou weleens bondscoach van Engeland kunnen worden. Dat denkt BILD tenminste. In een interview van februari 2024 zinspeelde de voormalig WK-winnaar op een nieuw avontuur als bondscoach.

Joachim Löw kan de opvolger van Southgate worden

Het is allemaal wat vergezocht, maar bij BILD vonden ze het interview zó interessant dat ze er donderdagmorgen een nieuw artikel aan wijdden. In een interview in februari, sprak BILD met Löw over zijn voetbalpensioen en zijn toekomstplannen. De voormalig bondscoach van Duitsland gaf in dat gesprek interessante antwoorden. “Ik ben niet met voetbalpensioen, maar ik doe alleen iets als ik er honderd procent van overtuigd ben”, bijvoorbeeld.

In hetzelfde gesprek gaf Löw aan dat er nog geen interessante aanbiedingen waren binnengekomen. Dat kon echter wel veranderen, gaf hij toe. “Wat echter voor mij nu wel een doel is, is het WK 2026. Amerika, Canada, Mexico. Dat vind ik wel spannend. En nu merk ik ook dat na de toernooien in Afrika of Azië of misschien ook na het EK, in sommige bonden weer een zekere dynamiek ontstaat en er misschien weer gekwalificeerde bondscoaches worden gezocht. Ik sta er echt open voor vanaf de zomer en bekijk dan de opties die er zijn.”

Löw zegt dus eigenlijk heel weinig. Toch is er de mogelijkheid dat Engeland bij Löw aanklopt. Hij weet als bondscoach immer hoe het is om te winnen. En drie keer is scheepsrecht, dus bij de volgende finale hoeft It’s Coming Home niet slechts een liedje te zien. Met Löw aan het roer zou dat nummer eindelijk weer eens werkelijkheid kunnen worden…

Wat denk jij?

  • Leuk verzonnen van BILD, maar dit gaat nooit gebeuren.
  • Interessant hoor, ik zie het wel gebeuren.
91+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie