‘Wrijving in Feyenoord-kleedkamer’

Foto: ‘Wrijving in Feyenoord-kleedkamer’

Abdenasser El Khayati denkt dat Feyenoord en Brian Priske geen goede match zijn. In FC Rijnmond spreekt de analist zijn twijfels uit over de Deen, die niet gecharmeerd is van de wijze waarop de oefenmeester alles ‘op zijn manier’ wil veranderen. Ook de uitspraken die Priske onlangs deed doen volgens El Khayati de spelersgroep van Feyenoord geen goed.

El Khayati spreekt zorgen uit over Priske en Feyenoord

“Natuurlijk is het nu makkelijk om te zeggen dat er niets in zit, na zo’n oorwassing, maar ik heb het al vanaf het begin van het seizoen gezegd… heel eerlijk, ik heb gewoon geen goed gevoel bij Priske”, begint El Khayati zijn kritische relaas in FC Rijnmond.

Volgens de analist is Priske te veel in het openbaar getreden. “Hij probeert álles te veranderen. De formatie, hij riep vanaf het begin al dat hij anders wil spelen, maar ook dat hij meer kwaliteit nodig heeft. Dat is prima, maar je kunt het beter achter de schermen houden. Dat doet ook weer wat met een spelersgroep. Zeker tegenwoordig, je hoort alles, je ziet alles, je krijgt alles mee.”

Priske zorgt voor wrijving in Feyenoord-kleedkamer

“Achter de schermen kom je er al snel achter of iets kan of niet kan, en uiteindelijk moet je door”, vervolgt de oud-speler van onder meer ADO Den Haag. “Of ze nou komen of niet komen: je moet door met de spelersgroep. Komt er een kwalitatief goede speler bij die de trainer graag wil hebben, dan is dat mooi meegenomen. Zo niet, dan moet je het doen met wat je hebt. Als je dan dat soort dingen gaat roepen, kan dat voor wrijving zorgen in een kleedkamer”, besluit El Khayati.

Moet Priske meer achter de schermen houden bij Feyenoord?

  • Ja, dat zou wel verstandig zijn
  • Nee, hij moet zich gewoon vasthouden aan zijn eigen werkwijze
69+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie