Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Xavi Simons neemt drastische beslissing tijdens EK’

Foto: ‘Xavi Simons neemt drastische beslissing tijdens EK’

Xavi Simons vertoeft momenteel met het Nederlands elftal in Duitsland voor het EK 2024. In de achtste finale wacht Roemenië. Maar ondertussen spelen er ook de nodige andere zaken rondom de voetballer.

‘Xavi Simons zet zijn prachtige villa in Noord-Brabant te huur’

Zo moet Simons nog gaan beslissen waar hij volgend seizoen wil gaan spelen (bij PSG, RB Leipzig of toch Bayern München?) én heeft hij zijn luxe villa in Noord-Brabant op de markt gezet. Te huur, wel te verstaan. Dat meldt de huizenwebsite Bekende Buren. Vermoedelijk woonde Simons in dit stulpje tijdens zijn seizoen bij PSV.

De huurprijs ligt op 4500 euro per maand, plus een eenmalige borgsom van 9000 euro. Mocht de huurder de meubels er bij willen hebben komt daar nog 500 euro bovenop. Voor het onderhoud van de tuin betaalt de huurder ook nog 400 euro per maand.

Voor al dat geld krijg je een vrijstaande villa met een woonoppervlakte van zo’n 250 vierkante meter terug. “In totaal zijn er zes kamers, waaronder vijf slaap- en twee badkamers. Dit alles is verdeeld over drie woonlagen plus een kelder. De keuken is zeer luxe en niet alleen voorzien van diverse inbouwapparatuur, maar ook met een kookeiland. En wat te denken van een mancave/ een wijnkelder en een hondenren! Het energielabel is B, dus dat zeer redelijk goed qua energiegebruik”, aldus Bekende Buren tot slot.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Is dit huis die 4500 euro per maand waard?

  • Ja
  • Nee
2715+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie