ZAND in ogen PSV, Feyenoord LOS ZAND | Twee Viertje met Aad #92

Als een woestijnstorm beleefden we de dramatische Europese week en Aad de Mos doet er nog een zandschepje boven op in de SoccerNews-podcast Twee Viertje met Aad. In aflevering 92 maakt hij nogmaals duidelijk dat hij nooit de kop in het zand steekt. Hij had PSV “Ze werden zand in de ogen gestrooid” en Feyenoord “Haalt Priske de kerst wel? Feyenoord is los zand!” gewaarschuwd. Aad zet nu de hakken in het zand, voordat alles wat we in Nederland de laatste jaren hebben opgebouwd als een zandkasteel in elkaar stort.

Twee Viertje met Aad aflevering 92: Perisic boven Ihattaren, PSV-mayonaise, Feyenoord-drama, Manchester City, Arsenal, opsteker voor Robin van Persie en Brian Priske out?

(Voorspelde) drama’s PSV en Feyenoord

In de nieuwste aflevering van Twee Viertje met Aad krijgt Aad weer wat dilemma’s voorgeschoteld. Hij twijfelt geen moment, al moet hij altijd wel even weten waar het nou precies over gaat. Want welk Europees drama was nou erger, die van PSV of Feyenoord?

In (co)efficiënt met Aad gaat de oud-trainer van Ajax en PSV dieper in op de Europese malaise, of beter gezegd mayonaise. Waar ligt het probleem bij PSV? Wat ging er mis in de transferzomer? En hoe klimt Feyenoord het het diepe dal? Aad heeft nog wat adviezen tussendoor voor Priske, want hij vreest dat het binnenkort out is voor de Deense trainer.

Voor Mo Ihattaren is het juist in. Hij gaat aan de slag bij RKC Waalwijk en de Stalen Snor vindt dat maar niets. Al die mensen die weer in hem investeren. De voetbalwereld moet de deur dichtslaan voor Ihattaren. Aad de Mos gelooft stiekem wel in de 123ste kans en ziet ook een andere opvallende reden waarom RKC in zee gaat met de Marokkaanse middenvelder.

Match of the Weekend draait om Manchester City tegen Arsenal. Dat is wel iets anders dan de wedstrijdjes in de “Janneke en Mieke-competitie”. Aad vindt het dus heerlijk om daarover te praten, maar is ook wel bereid om in die Eredivisie nog wat voorspellingen te doen in Aads Voorspelling. Hij heeft daarbij gelijk lovende woorden over voor Robin van Persie en geeft niet alleen sc Heerenveen een opsteker in donkere tijden. Check het allemaal in aflevering 92 van Twee Viertje met Aad!

Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer, voetbalanalist, rekenwonder en meestervoorspeller Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews: Twee Viertje met Aad. In de podcast praat de voormalige coach van Ajax en PSV met presentator Eimert Pruis over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken. Hij geeft onder meer ongevraagd advies, reageert op een staalscherpe stelling en blikt vooruit op het weekend. Jij wil natuurlijk als eerste weten wat Aad te vertellen heeft.

Hoe komt Feyenoord uit deze woestijnstorm?

  • Priske ontslaan
  • Geduld, er komen zeges aan
  • Transfervrije spelers halen
  • Aad de Mos inschakelen als adviseur
8+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

18:37
61+
Ivan Perisic zet Ajax op scherp met pikante uitspraak
18:03
34+
‘Van Persie-uitdaging tegen FC Groningen’
17:24
36+
‘Mbappé en Bellingham krijgen Ronaldo-behandeling’
17:05
0+
Voorspelling Manchester City – Arsenal: Topwedstrijd eindigt in gelijkspel
17:05
1+
Voorbeschouwing Manchester City – Arsenal: Guardiola versus Arteta
17:00
8+
ZAND in ogen PSV, Feyenoord LOS ZAND | Twee Viertje met Aad #92
16:19
71+
‘Koeman haat hem echt’
15:51
219+
Memphis Depay krijgt mokerslag
15:49
0+
Voorspelling Fortuna Sittard – PSV: PSV-zege met handicap
15:49
21+
Voorbeschouwing Fortuna Sittard – PSV: koploper moet wonden likken
15:13
161+
‘Arne Slot-drama bij Liverpool’
14:54
114+
Coëfficiëntendrama in aantocht na blamages PSV en Feyenoord?
14:36
46+
Priske ziet ondanks nederlaag ‘positieve punten’: “Die moeten we meenemen”
14:24
41+
Ihattaren dolgelukkig met nieuwe kans: “Heb een traantje gelaten”
14:14
68+
‘Onvoorstelbare Feyenoord-miskoop’
14:10
86+
Promes neemt duidelijk besluit over zijn rechtszaak
14:00
42+
Voorbeschouwing Feyenoord – NAC Breda: Kan Feyenoord zich revancheren?
14:00
0+
Voorspelling Feyenoord – NAC Breda: Timber neemt Feyenoord bij de hand
13:55
141+
Perisic geeft update over zijn fitheid: ‘Het is aan de coach, maar…’
13:42
102+
Driessen velt zijn oordeel na CL-blamage: “De ontmaskering van PSV en Feyenoord”
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie