Zien: voormalig Feyenoord-aanvaller geeft visitekaartje af

Yankuba Minteh heeft direct zijn visitekaartje afgegeven bij zijn nieuwe club Brighton Hove & Albion. De aanvaller had slechts vijftien minuten nodig om zijn eerste doelpunt te scoren voor The Seagulls.

Pijlsnelle Minteh scoort eerste goal voor Brighton

Dat deed Minteh in het vriendschappelijk oefenduel met het Japanse Kashima Antlers. Minteh werd afgelopen seizoen nog gehuurd door Feyenoord van Newcastle United. De Rotterdammers wilden de pijlsnelle aanvaller graag nog een seizoen binden, maar The Magpies verkochten Minteh voor 35 miljoen euro aan Brighton. Dat prijskaartje maakte Minteh direct waar, die een helft meespeelde in de oefenwedstrijd. Mats Wieffer ontbrak nog vanwege een blessure. Het duel eindigde uiteindelijk in een 1-5 overwinning voor Brighton.