‘Zomeraankoop Feyenoord eist nu al intern uitleg’

Foto: ‘Zomeraankoop Feyenoord eist nu al intern uitleg’

Hij speelt pas een paar weken bij Feyenoord, maar nu al neemt de irritatie bij Julián Carranza langzaam toe. De Argentijn ziet dat hij niet één, maar zelfs twee spitsen voor zich moet dulden in de rangorde, nu Santiago Giménez bij Feyenoord lijkt te gaan blijven en Ayase Ueda ook nog de voorkeur krijgt.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Onbegrip bij kersvers aangetrokken Feyenoorder Julián Carranza

“Hij stapte een jaar geleden niet voor negen miljoen euro over van Cercle Brugge om dit seizoen op de bank te zitten. De Argentijnse spits Julián Carranza heeft intern ook al gevraagd wat nou precies de plannen zijn met hem, nu hij een Mexicaanse en Japanse international voor zich heeft, die allebei niet presteren”, schrijft clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International. Carranza kwam over van Philadelphia Union uit Amerika.

Net als Giménez staan ook Lutsharel Geertruida en Dávid Hancko nog altijd onder contract bij Feyenoord. “Hancko wilde graag naar Atlético Madrid, maar die club nam sinds begin augustus geen contact meer op met Feyenoord. Ook Hancko heeft dat even moeten verwerken. Geertruida had vorig seizoen al te maken met deze perikelen, toen een transfer naar RB Leipzig niet doorging, maar hij is er nog steeds. Leipzig is nog steeds in de markt, maar moet eerst spelers kwijt, terwijl ook Aston Villa (nog) niet doorpakt.”

Anderzijds kocht Feyenoord zélf ook nog weinig in. “De nieuwe trainer zal zich intussen afvragen waar de nieuwe spelers blijven. Deze week hoopt de club wat te gaan doen met een of twee spelers uit de Premier League en dat werd tijd ook. Tegen Sparta Rotterdam en eerder Willem II (beide 1-1, red.) bleek dat Feyenoord dringend behoefte heeft aan creativiteit”, aldus Krabbendam tot slot.

Feyenoord had Carranza helemaal niet moeten halen

  • Eens
  • Oneens
2721+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie