Zoon van overleden Spaanse topvoetballer tekent bij Real Madrid

Foto: Zoon van overleden Spaanse topvoetballer tekent bij Real Madrid

Een mooi moment voor de familie Reyes: zoon José Reyes López (16) heeft zijn eerste profcontract bij Real Madrid ondertekend. Dat liet het kind van de in 2019 overleden José Antonio Reyes via Instagram weten. Reyes junior speelt bij Real Madrid Onder 18.

Zoon José Antonio Reyes tekent profcontract bij Real Madrid

Reyes maakte in de zomer van 2019, net nadat zijn vader was overleden, de overstap van de jeugdopleiding van Leganés naar die van Real Madrid. Op Instagram bedankt Reyes iedereen die hem heeft geholpen tijdens deze reis: “Het is een heel speciaal moment voor mij. Ik heb mij eerste profcontract getekend bij Real Madrid en ik wil de club bedanken voor het vertrouwen en mijn familie bedanken voor hun dagelijkse support. Ik zal doorgaan met hard werken en het sterkste in mij naar boven halen om heel ver te komen.”

José Antonio Reyes

Vader José Antonio Reyes stond ook te boek als groot talent. Hij wist echter niet helemaal het maximale uit zijn potentie te halen. Reyes debuteerde op zestienjarige leeftijd bij Sevilla. Door zijn talent verdiende hij een transfer naar Arsenal, waar hij samenspeelde met onder anderen Thierry Henry, Dennis Bergkamp en Robin van Persie. Het avontuur in Londen eindigde nadat Reyes met heimwee kampte.

Eenmaal terug in Spanje ging het stukken beter met Reyes. Bij Atlético Madrid won hij twee keer de Europa League, in 2009/10 en 2010/11. Een jaar later keerde hij terug bij Sevilla, waar hij nog eens drie keer de Europa League zou winnen. Met vijf titels op zak is Reyes nog altijd recordhouder.

Auto-ongeluk

Reyes overleed op 1 juni 2019 op 35-jarige leeftijd bij een auto-ongeluk. Ook zijn neef overleefde de crash niet. Een andere inzittende raakte zwaargewond, maar overleefde het wel.

Denk jij dat Reyes jr. doorbreekt bij Real Madrid?

  • Ja, ik verwacht van wel
  • Nee, ik denk het niet
164+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie