Shiloh ‘t Zand

Leeftijd: 21

Het laatste nieuws over Shiloh ‘t Zand

Shiloh ‘t Zand is een Nederlandse middenvelder met Surinaamse roots. De jeugdinternational is een jeugdexponent van Feyenoord, dat hem in het seizoen 2024-2025 verhuurde aan Heracles Almelo.

  • Shiloh ‘t Zand speelt momenteel voor Heracles Almelo
  • De middenvelder is gehuurd van Feyenoord
  • Hij speelde eerder voor FC Dordrecht

Clubcarrière Shiloh ‘t Zand

Op 14 mei 2003 werd ‘t Sand geboren in Rotterdam. De rechtsbenige middenvelder begon zijn voetbalcarrière in het shirt van amateurclub Maasstrad Tediro. Hij speelde zich in de kijker van Feyenoord, dat hem in 2010 aan de jeugdopleiding toevoegde. Op Varkenoord doorliep hij vervolgens het gehele traject.

Verhuurd aan FC Dordrecht

Dankzij een samenwerkingsverband werd ‘t Sand in de zomer van 2023 ondergebracht bij FC Dordrecht. Op 11 augustus maakte de middenvelder zijn debuut in het betaald voetbal middels een 2-2 gelijkspel tegen NAC Breda. Zijn eerste twee doelpunten als profvoetballer maakte hij op 15 september in de doelpuntrijke thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht (3-3). In de beginperiode fungeerde de Feyenoord-huurling meermaals als buitenspeler, maar uiteindelijk kwam hij vooral op het middenveld terecht.

Shiloh 't Zand (FC Dordrecht)
Als speler van FC Dordrecht (Pro Shots)

In het seizoen 2023-2024 speelde ‘t Sand in totaal 39 officiële wedstrijden voor FC Dordrecht. Met elf doelpunten en vijf assists groeide de middenvelder uit tot een van de smaakmakers. Zijn team draaide mee in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie en plaatste zich daardoor voor de play-offs om promotie/degradatie. In de eerste ronde bleek het lager geëindigde FC Emmen echter te sterk. Feyenoord bekroonde zijn ontwikkeling in 2024 middels een nieuw contract tot medio 2028.

Uitgeleend aan Heracles

In de zomer van 2024 toonden veel clubs belangstelling voor ‘t Zand. De middenvelder koos uiteindelijk voor een uitleenperiode aan Heracles Almelo. Op 11 augustus debuteerde hij in de Eredivisie tijdens de doelpuntloze uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Laatste update: 11 augustus 2024

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie