Derksen maakt gehakt van VI-gast: “Hing ons behoorlijk de strot uit”

Foto: Derksen maakt gehakt van VI-gast: “Hing ons behoorlijk de strot uit”

Johan Derksen heeft geen goed woord over voor de ‘gecancelde’ Vandaag Inside-tafelgast Sander Schimmelpenninck, die in zijn eigen podcast deze week al het vuur opende door VI (Wierd Duk in het bijzonder) wederom ‘dom’ te noemen.

Vervolg in ruzie tussen Vandaag Inside en Sander Schimmelpenninck

Schimmelpenninck reageerde op uitlatingen van Derksen over de ‘domme’ uitspraken van Georginio Wijnaldum over Saudi-Arabië. De voetballer stelde dat hij zelf niets had gemerkt van schendingen van mensenrechten. “Dat is natuurlijk wel heel opvallend, want daar zitten mensen zoals Wierd Duk natuurlijk voortdurend over Rusland te zeggen: ‘Ja, ik heb daar jarenlang gewoond en ik heb nooit last gehad van Putin…’ Dus dezelfde soort domheid die voortdurend bij Vandaag Inside aan tafel wordt gedebiteerd komt nu uit mond van Georginio Wijnaldum. En dan herkennen ze domheid opeens wel”, zei Schimmelpenninck.

Derksen in de maandagavondaflevering: “Hij vindt ons het domste talkshowtje van Nederland. Dat klopt, maar we zijn ook het best bekeken talkshowtje! Hij wilde heel graag hier zitten, maar met zijn adellijke arrogantie hing hij ons behoorlijk de strot uit. Dat arrogante gedoe van hem… We hebben hem toen niet meer gebeld, en dan wordt hij rancuneus en gaat hij stukjes schrijven. Hij heeft een bloedhekel aan Wierd, die twee kunnen elkaars bloed wel drinken. Wierd krijgt nog even een schop na, niveauloos. De column ging verder helemaal niet over Wierd, maar hij pakt zijn kans om hem af te zeiken.”

René van der Gijp is Schimmelpenninck ook allang zat: “Hij mag van mij hier komen zitten, maar hij moet niet ons publiek dom noemen. Dan noem je 1,2 miljoen mensen dom.”

Schimmelpenninck was juist een goede gast

  • Eens
  • Oneens
348+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie