‘Feyenoord-conflict in de maak’

Foto: ‘Feyenoord-conflict in de maak’

Feyenoord moet nog altijd rekening houden met een transfer van Dávid Hancko. De Slowaakse verdediger staat op het wensenlijstje van Atlético Madrid, maar de Spanjaarden lijken vooral te hopen dat hij een transfer forceert.

Atlético Madrid wil Dávid Hancko-transfer forceren

In de voetbalpodcast Kick-Off spreekt clubwatcher Marcel van der Kraan schande van de situatie. “Atlético Madrid komt eerst met vijftien en dan met twintig miljoen euro. Dan is het toch logisch dat Feyenoord ‘nee’ zegt.” De journalist acht een prijskaartje tot veertig miljoen euro reëel. “Hij heeft Champions League gespeeld, hij is kampioen geworden, heeft op het EK alle wedstrijden meegedaan en was een van de beste verdedigers daar.”

“Vergelijk dat eens met alle spelers die voor miljoenen worden verkocht in Europa. Ik vind het heel logisch dat Te Kloese zegt: ‘Ik weet niet wat jullie komen doen.’ Laat Atlético eerst maar met een normaal bod komen”, sneert Van der Kraan. “Ik hoorde toevallig van de week dat Atlético Madrid in Spanje een reputatie heeft om eerst de speler het hoofd op hol brengen met een geweldig salaris. Daarna laten ze de agenten het werk doen bij de club en dan komen ze met een bod dat ver onder de marktprijs ligt. Maar die speler gaat muiten. Ze willen dus eigenlijk dat de speler een breuk forceert.”

‘Stelletje boeven’

Robin Le Normand maakte dat ook mee. “Zijn vorige werkgever (Real Sociedad, red.) is woest op Atlético, dat ze zijn hoofd op hol hebben gebracht. Ze hebben al jaren een hele slechte reputatie. Het zijn gewoon, ik mag het eigenlijk niet zeggen, een stel boeven. Ze hebben daar een stel directeuren die nooit de hoofdprijs willen betalen, maar als ze een speler moeten verkopen, dan is dat altijd voor de hoofdprijs.” En nu? “Ik denk dat Feyenoord terecht de hakken in het zand zet en dan maar twee weken een boze Hancko heeft.”

Van der Kraan denkt dat Hancko er wel degelijk gebukt onder gaat. “Ik weet gewoon dat hij op dit moment naar Atlético wil. Die jongen heeft een miljoenensalaris voorgehouden gekregen. Daar gaat iedereen voor.”

Gaat hij Feyenoord verlaten voor Atlético?

  • Ja
  • Nee
1096+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie