‘Feyenoord hapte naar adem, maar…”

Foto: ‘Feyenoord hapte naar adem, maar…”

Feyenoord leed zondag een gevoelige 5-0 nederlaag op bezoek bij Benfica. De Rotterdammers werden met name in het begin van de wedstrijd alle kanten opgespeeld. Toch hoeven de alarmbellen volgens Voetbal International-journalist Freek Jansen niet direct af te gaan.

Geen reden tot paniek voor Feyenoord na rampzalige avond

Jansen volgde afgelopen week Feyenoord op trainingskamp in Oostenrijk en vertelde in een video-item van Voetbal International dat er in Rotterdam vooral positieve geluiden klonken over Priske. “Opvallend was dat als het in Oostenrijk ging over de erfenis van Slot en hoe Feyenoord er nu voor staat, je best veel positieve geluiden hoorde. Tegelijkertijd zijn ze realistisch. Je weet niet hoe lang het duurt voor de hand van de nieuwe trainer zichtbaar wordt. En dan heb je die wedstrijd in Lissabon…”

Jansen constateerde dat Feyenoord in de eerste helft tegen Benfica naar adem moest happen. “Ze waren 24 minuten lang alle kanten op gespeeld, waarbij ook nog eens alles erin vloog. Een vrije trap die van richting werd veranderd, een geweldige 1-0 die hij niet snel nog een keer zal maken, en dan nog twee ballen voor de voeten van Pavlidis – waarvan ook weer één van richting veranderd.”

Voor Feyenoord leek in dat eerste gedeelte van de wedstrijd ook alles maar mis te gaan, maar volgens Jansen is het geen reden tot paniek. “Feyenoord was aan het zoeken, de aarzeling droop ervanaf. Dat terwijl Benfica furieus van start ging en alles erin vloog. Na die drinkpauze werd het spel iets rustiger. Het was een slechte wedstrijd van Feyenoord, maar om daar gelijk allerlei consequenties aan te verbinden. Als je toch een keer zo door de ondergrens zakt, laat het dan maar in een oefenpotje zijn.”

Is er reden tot paniek voor Feyenoord?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, absoluut niet
461+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie