‘Feyenoord-ster sluit vertrek uit’

Foto: ‘Feyenoord-ster sluit vertrek uit’

Calvin Stengs keerde afgelopen zomer terug bij Feyenoord en onder trainer Arne Slot kwam de aanvallende middenvelder weer tot bloei. De linkspoot speelde zich weer in de schijnwerpers, kwam weer in beeld bij Oranje en wordt in verband gebracht met Lazio. Toch lijkt Stengs niet te denken aan een snel vertrek uit De Kuip.

Stengs spreekt zich uit over Feyenoord-toekomst

In gesprek met Voetbal International geeft Stengs aan dat hijzelf ook het idee heeft dat hij zichzelf weer in de schijnwerpers heeft gezet. “Ik maakte de Champions League mee, waarin we mooie wedstrijden speelden, kwam weer bij Oranje in beeld en heb mezelf zien groeien bij Feyenoord. Mijn terugkeer is goed uitgepakt, maar dat is niet zomaar vanzelf gegaan.”

Stengs vertelt er naar eigen zeggen hard voor gewerkt te moeten hebben. “Ik ben ook een stuk fysieker geworden, heb meer inhoud gekregen. Dat is deels door ervaring in het buitenland, maar vooral ook door de aanpak bij Feyenoord. Qua fysieke training en begeleiding is het niveau hoog en daar heb ik stappen in gezet. Gezien mijn verleden met mijn knieblessure moet ik altijd mijn focus houden op fysieke ontwikkeling en dat kan hier heel goed.”

Stengs sluit transfer voorlopig uit

Het goede spel van de middenvelder is ook opgevallen bij Lazio, dat interesse toonde in Stengs. Toch lijkt een transfer niet aan de orde. “Er was wat interesse, maar er is concreet geen contact opgenomen met Dennis te Kloese, dus ik heb daar ook nog niet serieus over na hoeven denken. Het is helemaal niet aan de orde, dus ik ben daar heel open in.” Stengs zegt momenteel goed op zijn plek te zitten in Rotterdam. “Ik ben heel blij met wat ik hier heb bij een mooie club als Feyenoord. En verder hoef ik er niet mee bezig te zijn, zolang ik niets hoor van mijn zaakwaarnemer en Dennis te Kloese. Alles moet ook echt helemaal kloppen, want ik heb het nu gewoon heel goed en dat besef ik me goed.”

Moet Feyenoord zorgen dat het Stengs weet te houden?

  • Ja, absoluut
  • Nee, mag verkocht worden
766+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie