Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Harde klap voor John Heitinga

Foto: Harde klap voor John Heitinga

John Heitinga wilde wel aanblijven als oefenmeester van Ajax, maar werd ‘weggestuurd’ en vond onderdak bij West Ham United. Ook zijn periode bij The Hammers zit erop en dus is de oud-verdediger op zoek naar een nieuwe club. FC Nordsjælland zal dat echter niet worden…

Sollicitatiegesprek John Heitinga leidt tot niets

In het voorbije weekend bezocht de oud-Ajacied het Deense Farum voor een ‘sollicitatiegesprek’ bij Nordsjælland, maar vlak voor de finish werd hij nog ingehaald door Jens Fønsskov Olsen, voormalig ‘bondscoach’ van de Onder-19 van Denemarken, die de job binnen heeft (aldus informatie van Farzam Abolhosseini van SoccerNews’ zustermedium Tipsbladet).

Waarom men bij Nordsjælland precies voor Olsen is gegaan en niet voor Heitinga weten we niet, maar we kunnen wel een gokje wagen: hij is een veilige optie én een optie uit eigen huis, want het voorbije seizoen was hij al assistent-trainer in het Right to Dream Park. Heitinga was de wat meer avontuurlijke keuze, maar die weg zijn de Denen dus niet ingeslagen.

“Jens Fønsskov Olsen kent het DNA van de club en zal dus blijven wedden op de jeugd, zoals Nordsjælland altijd gedaan heeft. En men is ervan overtuigd dat hij de juiste man voor de job is”, schrijft Abolhosseini.

“Ajax blijft een speciale plek”

In 2023 wilde toenmalig directeur voetbalzaken Sven Mislintat niet verder met de voormalige stopper in de Johan Cruijff ArenA, waar hij zelf wél op een langer verblijf had gehoopt. Toch koesterde hij toen hij eenmaal onderdak had gevonden in Londen geen wrok jegens zijn ex-werkgever: “Ajax blijft een speciale plek in mijn hart hebben. De ervaring die ik bij Ajax heb opgedaan, heeft me gevormd tot de coach die ik nu ben.”

Komt het wel goed met Heitinga?

  • Dat denk ik wel
  • Ik vraag het me af
1852+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie