Hwang noemt voormalig Eredivisie-speler als voorbeeld

Foto: Hwang noemt voormalig Eredivisie-speler als voorbeeld

In-Beom Hwang heeft zijn eerste interview als Feyenoorder gegeven. De Zuid-Koreaanse middenvelder staat te popelen om voor zijn nieuwe club in actie te komen. Daarnaast vertelt hij over zijn grote voorbeeld.

Feyenoord-aanwinst In-Beom Hwang staat te popelen om te schitteren

Hwang noemde als eerste Andres Iniesta. “Hij is een legende. Hij heeft me in mijn jeugd enorm geïnspireerd met zijn manier van spelen. Zelfs nu ik af en toe nog beelden van hem bekijk op YouTube, snap ik niet hoe hij sommige dingen deed. Ik doe mijn best om te spelen zoals hij, maar dat is erg lastig”, zei de aanwinst op de website van zijn nieuwe werkgever.

Behalve de Barcelona-legende is ook Ji-Sung Park, van 2003 tot 2005 speler van het succesvolle PSV van Guus Hiddink en daarna nog jarenlang speler van Manchester United, een voorbeeld voor Hwang. “Ik denk dat iedereen wel weet hoe bescheiden hij is en wat voor goede speler hij was. Nu wil ik net zo goed spelen als hij voor Feyenoord.”

Nieuw hoofdstuk

Na zijn periode bij Rode Ster Belgrado wil Hwang nu belangrijk worden voor Feyenoord. “Als de club ook tevreden is over mij, hoop ik hier zo lang mogelijk te blijven”, aldus Hwang, die nog wel zal terugkeren naar zijn eigen land voor de geboorte van zijn dochter.

Hwang deed met Rode Ster al ervaring op in de Champions League en is klaar voor zijn tweede seizoen in dit toptoernooi, waarin hij met Feyenoord opnieuw tegenover Manchester City zal staan. “Ik ben klaar om alle wedstrijden te spelen, ik kan niet wachten om te beginnen. Ik hoop dat het een geweldig seizoen wordt met goede resultaten.”

Heb je hoge verwachtingen van hem?

  • Zeker wel
  • Nou…
144+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie