Merel Ek en Noah Vahle ingewisseld bij Vandaag Inside?

Foto: Merel Ek en Noah Vahle ingewisseld bij Vandaag Inside?

Merel Ek en Noah Vahle zijn al een behoorlijke tijd niet meer verschenen in de populaire talkshow Vandaag Inside. De politieke verslaggever ontbreekt al enkele weken, terwijl de sportverslaggeefster al maanden niet meer gezien is in het praatprogramma. Er rijzen dan ook vraagtekens of het duo gecanceld is door Vandaag Inside.

Merel Ek ontbreekt door vakantie bij Vandaag Inside

In de rubriek de rubriek In De Wandelgangen noemt Genee het opmerkelijk dat Ek al een hele tijd ontbreekt, nadat de politiek verslaggever een aanvaring had met Johan Derksen. Collega Sam Hagens weet waarom dat is. “Merel is drie weken vrij”. Dat zorgt voor verbazing bij Genee. “Drie?! Drie hele weken?!” Wat is dit zeg?! Ik heb ooit eens een keer twee dagen vrij gehad, maar wat is dit nou? Drie hele weken!” Hagens reageert vervolgens met een grap. “Dat is de nieuwe generatie. Die wil niet heel hard werken.” Toch lijkt Ek wel weer terug te keren afgaand op de woorden van Genee, die fan zegt te zijn van de nieuwe generatie. “Die spreekt zich wel heel goed uit. Blijf dat vooral doen, zeg ik altijd maar. Duidelijkheid, eerlijkheid, recht door zee.”

Vahle-terugkeer bij Vandaag Inside onwaarschijnlijk

Een terugkeer van Vahle lijkt er echter niet snel in te zitten vertelt mediakenner Victor Vlam in de De Communicado’s. “Ik heb al eerder kritiek op haar gehad. Ze is extreem saai en het opvallende is: sinds ik dat heb gezegd en Johan Derksen heeft gezegd dat hij het daarmee eens is, is Noa Vahle niet meer in VI verschenen. Dat vind ik op zich al opmerkelijk, maar nog opmerkelijker is dat helemaal niemand heeft opgemerkt dat ze al vier maanden afwezig is.”

Ook kijkcijferexpert Tina Nijkamp vertelde in haar podcast dat het haar was opgevallen. “Ja, maar voor de rest heeft niemand dat opgemerkt. En normaal gesproken: als iemand daar een paar weken niet zit, dan krijg je inderdaad wel mensen die zeggen van: zou iemand gecanceld zijn of niet? Nou, niemand heeft zich dat afgevraagd bij Noa Vahle.” De sportverslaggever lijkt volgens Nijkamp dan ook niet gemist te worden. “Dat geeft wel een klein beetje aan dat ze inderdaad saai is. Ze wordt dus niet gemist.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Hoop jij dat Ek en Vahle weer terugkeren bij Vandaag Inside?

  • Ja, beiden
  • Nee, beiden niet
  • Alleen Ek
  • Alleen Vahle
4945+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie