Paixão stipt pijnpunt Feyenoord-vernedering aan: “Waren erg slaperig”

Feyenoord maakte zondag geen al te beste indruk tegen Benfica en ging er met een 5-0 nederlaag hard af. Al na twintig minuten spelen keken de Rotterdammers tegen een 4-0 achterstand aan, maar volgens Igor Paixão is er geen reden tot paniek. De vleugelaanvaller weet wat er nodig is om woensdag tegen AS Monaco beter voor de dag te komen.

Paixão ziet geen reden tot paniek na oorwassing tegen Benfica

Feyenoord werd met name in het eerste bedrijf volledig overlopen, maar Paixão blijft er, opgetekend door Voetbal International, kalm onder. “Dit hoort bij voetbal.” De aanvaller erkent dat Feyenoord niet al te best begon aan de wedstrijd. “In de eerste helft waren we erg slaperig, maar we hebben nieuwe spelers en moeten nog op elkaar ingespeeld raken. We weten dat Benfica een heel sterk team heeft, dus het is aan ons om hard te werken, omdat ons nog veel te wachten staat.”

Komende woensdag wacht er een nieuwe kans voor de Feyenoord-spelers om zich te herstellen van de smadelijke nederlaag. Feyenoord sluit dan de voorbereiding af tegen AS Monaco. Vervolgens staat de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV op het programma. Paixão weet wat zijn ploeg moet doen om beter voor de dag te komen. “We moeten hard werken, bij elkaar blijven en deze nederlaag vergeten. Natuurlijk moeten we wat dingen veranderen, maar de sfeer is goed en we zullen ons best doen tegen PSV.

Denk jij dat Feyenoord een probleem heeft?