Voorspelling Frankrijk – Polen: simpele Franse zege

Foto: Voorspelling Frankrijk – Polen: simpele Franse zege

De kaarten zijn voor een gedeelte al geschud in Groep D. Frankrijk is zo goed als door en moet nog strijden om de bovenste plekken. Tegenstander Polen weet exact waar het aan toe is. Zelfs bij een verrassende zege op de Fransen mag dit land de koffers pakken en weer terug naar huis. Deze wedstrijd is voor de Poolse spelers sowieso het afscheid van dit EK. Hieronder lees je onze tips voor het EK-duel Frankrijk – Polen.

Alleen nieuwe klanten. 24 jaar of ouder. Wonend in Nederland. Maximum inzet: 1€.

Frankrijk huizenhoog favoriet

Het zal geen verrassing zijn, maar als we de wedkantoren mogen geloven is Frankrijk de grote favoriet om deze wedstrijd te winnen. Als de nummer twee van de FIFA-wereldranglijst en runner-up van het vorige EK speelt tegen de nummer zesentwintig die ook al twee keer verloren heeft in deze groepsfase, dan zijn er genoeg redenen om uit te gaan van een Franse overwinning.

🇫🇷 vs 🇵🇱: nog weinig spektakel

Met aanvallers als Kylian Mbappé, Marcus Thuram, Ousmane Dembélé, Randal Kolo Muani, Kingsley Coman, Olivier Giroud en Bradley Barcola heeft Frankrijk een enorme bak aanvallende kwaliteiten in de selectie. Maar daar is eerlijk gezegd nog weinig van te zien dit EK. Sterker nog: ze hebben samen exact nul doelpunten gemaakt tot nu toe. De goal tegen Oostenrijk kwam tot stand doordat Maximilian Wöber zijn eigen keeper passeerde en tegen Nederland werd helemaal niet gescoord. Weinig goals dus in de wedstrijden van Frankrijk.

Minder dan 2,5 goals

Speler om op te letten en wedden: Mike Maignan

De Franse doelman Mike Maignan zal zich zijn rotgeschrokken tegen Nederland, toen al in de eerste minuut de pijlsnelle Jeremie Frimpong voor zijn neus opdook. Maar de vingertoppen van Maignan zorgden ervoor dat dit geen goal werd en ook later hield hij zijn doel schoon. De enige keer dat dit niet lukte, keurde de scheidsrechter de goal van Nederland af. Zodoende hield Maignan voor de tweede keer de nul dit EK. In totaal is dit de vierde interland zonder tegentreffer op rij van de doelman .

Frankrijk houdt de nul

Voorspelling Frankrijk – Polen

Frankrijk heeft overduidelijk meer kwaliteiten dan de Polen, dus een overwinning zit er dik in. Maar voor veel supporters zal dit nog niet per se genoeg zijn, want ze willen iets meer spektakel van hun topaanvallers. Als dit lukt, kan Frankrijk wel eens een ruimere overwinning boeken dan bijvoorbeeld de 0-1-zege op Oostenrijk.

Tip: Wil je meer informatie over deze wedstrijd tussen Frankrijk en Polen? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

BetMGM
1.85
Frankrijk wint met handicap -1

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie