Voorspelling Slovenië – Servië: Opnieuw een gelijkspel voor Slovenië?

Foto: Voorspelling Slovenië – Servië: Opnieuw een gelijkspel voor Slovenië?

Op donderdagmiddag nemen Slovenië en Servië het tegen elkaar op in München. Servië staat met nul punten onderaan in Groep C, terwijl Slovenië al een punt heeft bemachtigd dankzij een gelijkspel tegen Denemarken. De landen hebben al vaker tegen elkaar gespeeld en dat eindigde vaak gelijk. Zal dat nu weer gebeuren?

Allianz Arena

EURO Grp. C

20 juni 2024

15:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 20 juni 2024 14:59.

Bookmakers zien Servië als favoriet

Op basis van de 1×2-odds zien de bookmakers Servië als de grote favoriet voor donderdagmiddag. Ondanks de nederlaag tegen Engeland is dat begrijpelijk gezien de kwaliteit van de Servische selectie. De spelers verloren met 1-0 van Engeland en moeten zich nu herstellen tegen Slovenië. Slovenië verraste door een punt te pakken tegen Denemarken en kan met een zege op Servië vrijwel zeker zijn van de knock-outfase.

🇸🇮 Vs 🇷🇸: Beide teams scoren

Servië heeft dit toernooi nog niet gescoord, maar met spelers als Dušan Tadić, Sergej Milinković-Savić en Dušan Vlahović beschikt het land over genoeg kwaliteit in de aanval. Slovenië heeft met Benjamin Šeško, die recent bij RB Leipzig vaak het net vond, een groot talent in de voorhoede. Beide teams kunnen dus zomaar trefzeker zijn in dit duel.

Beide teams scoren: Ja

Speler om op te letten en wedden: Dušan Tadić

In de eerste wedstrijd begon de oud-speler van FC Twente en Ajax op de bank, maar hij kwam wel in het veld. Of Tadić tegen Slovenië in de basis start, is nog niet zeker, maar dat hij het veld gaat betreden lijkt gegarandeerd. Tadić is een van de creatiefste spelers van Servië en moet voor kansen en doelpunten zorgen.

Dušan Tadić, scoort

Voorspelling Slovenië – Servië

De twee landen hebben vijf keer eerder tegen elkaar gespeeld. Drie van die ontmoetingen eindigden in een gelijkspel, terwijl beide teams elk één keer wonnen. Gezien het belang van dit duel op het EK, zullen beide teams alles geven. Een gelijkspel lijkt, gezien de historie, dan ook een realistische optie. Bij Unibet krijg je een odd van 3.50 voor een gelijkspel tussen Slovenië en Servië.

Tip: Check ook onze uitgebreide voorbeschouwing op Slovenië – Servië voor alle ins en outs rondom deze EK-wedstrijd.

Unibet
3.50
Gelijkspel

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie