Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Voorspelling Slowakije – Oekraïne: tweede verrassing op rij voor Slowaakse ploeg

Foto: Voorspelling Slowakije – Oekraïne: tweede verrassing op rij voor Slowaakse ploeg

Het is voor sommige ploegen nu al erop of eronder, want twee overwinningen in de groep helpen je sowieso door naar de achtste finales, terwijl het nog flink billenknijpen is als je na twee duels op nul punten staat. Precies voor – of juist tegen – deze uitgangsposities vecht in Groep E een land dat verrassend won tegen een land dat flink struikelde. Hieronder lees je onze tips voor het EK-duel Slowakije – Oekraïne.

Merkur Spiel-Arena

EURO Grp. E

21 juni 2024

15:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 21 juni 2024 15:01.

Alleen nieuwe klanten. 24 jaar of ouder. Wonend in Nederland. Maximum inzet: 1€.

Oekraïne favoriet, al is het nipt

De bookmakers hebben er moeite mee een overduidelijke favoriet aan te wijzen voor dit duel. Maar ze neigen naar een Oekraïense zege. Dat zal niet komen door de eerste wedstrijd van beide ploegen, waarin Slowakije verrassend België met 0-1 versloeg en Oekraïne met 3-0 verloor van Roemenië, maar meer met bijvoorbeeld de aanvallende talenten in de selectie van Oekraïne.

🇸🇰 vs 🇺🇦: Oekraïne zwak in groepsfases

Het is voor Oekraïne nu of nooit, want met een wedstrijd tegen poulefavoriet België in het verschiet weet de ploeg van bondscoach Serhij Rebrov dat het moet presteren tegen Slowakije. Maar het is niet alsof hij en zijn voorgangers kunnen teren op een goed track record in EK-groepsfases. Van de afgelopen tien duels in de poulefase werden er slechts twee gewonnen, een in 2012 en een in 2020. De andere acht gingen allemaal verloren.

Slowakije wint of speelt gelijk

Speler om op te letten en wedden: Martin Dúbravka

Natuurlijk stond het vizier niet bij alle Belgen geheel op scherp, maar het is ook zeker aan doelman Martin Dúbravka te danken dat Slowakije in de eerste groepswedstrijd de nul wist te houden. Aangezien dit in de laatste twee oefenduels voorafgaand aan het EK ook al lukte, is dit nu in totaal de derde keer op rij. Je kunt inzetten op de weddenschap dat ook Oekraïne tegen de Slowaken niet tot een doelpunt gaat komen.

Slowakije houdt de nul

Voorspelling Slowakije – Oekraïne

Oekraïne heeft misschien wel wat aansprekende namen voorin, maar we kunnen de goede vorm van de Slowaken combineren met de defensieve klasse die ze op de mat kunnenleggen. Dan is het toch erg aanlokkelijk om te concluderen dat Slowakije zomaar eens na twee wedstrijden op zes punten kan komen door ook Oekraïne aan de kant te schuiven.

Tip: Wil je meer informatie over deze wedstrijd tussen Slowakije en Oekraïne? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

BetMGM
3.80
Slowakije wint

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie