WILDE RIT met Giménez, Frimpong en Ajax boven Feyenoord | Twee Viertje #93 in de auto van Aad de Mos

Foto: WILDE RIT met Giménez, Frimpong en Ajax boven Feyenoord | Twee Viertje #93 in de auto van Aad de Mos

Ga jij mee in de classic car van Aad de Mos voor een wilde autorit? In aflevering 93 van de SoccerNews-podcast Twee Viertje met Aad kan je je schrap zetten, want op klassieke wijze gaan we rallyrijden met de eigenzinnigste voetbalanalist van Nederland. Uiteraard vliegt hij meerdere keren uit de bocht, geeft hij dotten van gas en weet hij het rempedaal bij overdreven euforie snel te vinden. Join the ride!

Twee Viertje met Aad aflevering 93: in de klassieke auto van Aad de Mos bespreken we Giménez, Frimpong, PSV, Feyenoord, Ajax, FC Utrecht, FC Twente, AZ en nog veel meer!

Polonaise in de oldtimer van Aad de Mos

In deze heerlijke tour neemt Aad je mee het verleden in en legt hij uit hoe hij aan zijn oldtimer is gekomen. Ook komen alle bekende onderwerpen weer voorbij. Polonaise in de auto na de geweldige Europese week? In (co)efficiënt met Aad is de sfeer in ieder geval opperbest dankzij AZ, FC Twente en Ajax. Ook blikt Aad terug op een Vraag van Aad. Hoe goed gaat FC Twente het dit seizoen doen? De SoccerNews-volger gaf antwoord en daar reageert Aad weer op.

De meestervoorspeller heeft in deze speciale aflevering ook een top 6-voorspelling voor jou en een nieuwe Vraag van Aad. In de Stalen Snor twijfelt Aad over Jeremie Frimpong. Is hij klaar voor een overstap naar Real Madrid? Een Raad van Aad kan natuurlijk ook niet ontbreken en die is simpel: Dennis te Kloese moet meer naar SoccerNews luisteren en dan in het specifiek naar frontman Aad. Want Giménez had hij allang de deur gewezen (voor een mooie transfersom uiteraard). AZ – FC Utrecht (topper tussen nummer 2 en 3) is de Match of the Weekend in deze drive to survive. En Aad, die weet de uitslag al. Maar hoe gaat deze wilde autorit eindigen? Je ziet en hoort het in Twee Viertje aflevering 93 in de auto van Aad de Mos!

Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer, voetbalanalist, rekenwonder en meestervoorspeller Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews: Twee Viertje met Aad. In de podcast praat de voormalige coach van Ajax en PSV met presentator Eimert Pruis over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken. Hij geeft onder meer ongevraagd advies, reageert op een staalscherpe stelling en blikt vooruit op het weekend. Jij wil natuurlijk als eerste weten wat Aad te vertellen heeft.

Ajax boven Feyenoord?

  • Ja, das logisch
  • Nee, Aad vliegt totaal uit de bocht
11+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie