PAK SLAAG Feyenoord voor BELABBERD Ajax, PSV ONTSNAPT! | Twee Viertje met Aad #96

Feyenoord gaat een pak slaag uitdelen aan Ajax. Dat is de stellige overtuiging van meestervoorspeller Aad de Mos. De voetbalanalist zag een “geweldig Feyenoord” bij Benfica en schat die stunt zelfs hoger in dan de stunt van PSV bij Paris Saint-Germain: “Ontsnapping!”. De Amsterdammers boeken uitstekende resultaten, maar het spel is zoals Aad zegt in de SoccerNews-podcast Twee Viertje met Aad: “Belabberd!”

Twee Viertje met Aad aflevering 96: Feyenoord, PSV, Ajax, FC Twente, AZ, podcast luisterende trainers, Real Madrid, FC Barcelona

De nieuwste aflevering (96) van Twee Viertje met Aad is nu te beluisteren via Spotify, Podcasts of een andere voor jouw favoriete podcast-app. Daarin gaat Aad geen dilemma uit de weg en kiest hij Antoni Milambo boven enkele uitstekende middenvelders. Zou hij trouwens voor Brian Priske of Francesco Farioli gaan?

In (co)efficiënt met Aad blikt Aad terug op de Europese wedstrijden van PSV, Feyenoord, FC Twente, AZ en Ajax. Over de eerste twee clubs is de oud-trainer van Ajax en PSV lyrisch, de drie Nederlandse troeven in de Europa League krijgen het onderste uit de kan. Hij heeft gelijk een belangrijke tip voor de trainers van die clubs, of eigenlijk voor alle trainers in Nederland in Raad van Aad.

In Aads Voorspelling gaat Aad zijn proberen zijn mindere vorm te breken. Dat doet hij niet door op safe te spelen, nee de glazen bol van Aad geeft weer bijzonder uitslagen. We hopen maar dat die bol gelijk heeft over de Match of the Weekend. Want El Clásico belooft volgens Aads bol een spektakelstuk te worden, met wereldtoppers en een rol voor Frenkie de Jong.

Komend weekend wordt de klok ook een uur teruggezet en daar is Aad niet zo blij mee, zo laat hij weten. Hij heeft ook nog een oproep aan jou: stuur jouw vraag in! Aad is op zoek naar Vragen voor Aad voor de honderdste aflevering van Twee Viertje met Aad. Maar nu eerst aflevering 96, geniet!

Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer, voetbalanalist, rekenwonder en meestervoorspeller Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews: Twee Viertje met Aad. In de podcast praat de voormalige coach van Ajax en PSV met presentator Eimert Pruis over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken. Hij geeft onder meer ongevraagd advies, reageert op een staalscherpe stelling en blikt vooruit op het weekend. Jij wil natuurlijk als eerste weten wat Aad te vertellen heeft.

Gaat Feyenoord Ajax een pak slaag geven?

  • Ja, eens met Aad
  • Nee, oneens met Aad
48+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie