PSV wint van Feyenoord in strijd om Beelen

Foto: PSV wint van Feyenoord in strijd om Beelen

Thomas Beelen moet na Ricardo Pepi en Noa Lang de volgende aankoop worden van PSV. De Eindhovenaren hebben volgens PSV-insider Aad de Mos de strijd met Feyenoord gewonnen. “Feyenoord kon niet voldoen aan de transferwensen van PEC Zwolle”, zegt hij in de SoccerNews.nl-podcast Twee Viertje met Aad.

PSV legt 3 miljoen euro neer voor verdediger Beelen

PEC wilde 3 miljoen euro hebben en dat vindt Feyenoord te gortig. PSV heeft geen problemen met die transfersom. “PSV heeft er een moderne verdediger bij, met één kanttekening. Hij is gewend om in een driemansverdediging te spelen, als vrije man. Hij kan ook inschuiven op het middenveld en kan goed voetballen”, is De Mos lovend.

“In een viermansverdediging zal hij ook moeten verdedigen”, gaat de oud-trainer van PSV verder in de SN-podcast Twee Viertje met Aad. “Zeker internationaal moet hij aan de bak. Hij viel mij al op in de KKD, hij heeft veel talent.”

Drukke transferzomer

Technisch directeur Earnest Stewart is ook na het binnenhalen van Beelen overigens nog niet klaar met shoppen. Clubwatcher Rik Elfrink meldde vrijdag al dat er ook nog gewerkt wordt aan het binnenhalen van een extra middenvelder, een rechtsback en ook een meer ervaren centrumverdediger. Het lijkt er derhalve niet op dat Beelen gelijk voor de basis wordt gehaald.

Vind jij Beelen een uitstekende aankoop?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
1534+ Votes

Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer, voetbalanalist, rekenwonder en meestervoorspeller Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews.nl: Twee Viertje met Aad. In de podcast, waarvan het tweede seizoen inmiddels afgetrapt is, praat de voormalige coach van Ajax en PSV met presentator Eimert Pruis over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken. Hij geeft ongevraagd advies, reageert op een staalscherpe stelling en blikt vooruit op het weekend. Jij wil natuurlijk als eerste weten wat Aad te vertellen heeft. Abonneer je daarom nú op ons kanaal!

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie