Sparta presenteert eerste zomeraankoop

Foto: Sparta presenteert eerste zomeraankoop

Sparta Rotterdam doet dit seizoen nog volop mee voor Europees voetbal. Achter de schermen werkt het ondertussen hard aan de selectie voor volgend seizoen. Dinsdagavond presenteerde het de eerste zomeraanwinst.

Overstap van Bakari

Saïd Bakari verlaat RKC Waalwijk aan het seizoen van het seizoen en komt het Rotterdamse team versterken. De 28-jarige vleugelverdediger staat sinds de zomer van 2017 onder contract bij zijn huidige werkgever en vindt het tijd voor een nieuwe uitdaging. Bij Sparta zet hij zijn handtekening onder een verbintenis tot de zomer van 2025, met een optie voor nog een jaar.

De vleugelverdediger, die aan beide kanten uit de voeten kan, beschikte over een aflopend contract en was daarom gratis op te halen. Dit voetbaljaar kwam hij in Waalwijk nauwelijks aan spelen toe. Hoewel hij in 23 wedstrijden op het veld stond, kreeg hij slechts 3 keer een basisplaats van zijn trainer. Daarin scoorde hij eenmaal.

Tevredenheid bij Sparta

Sparta is zeer te spreken over de versterking en heeft het volste vertrouwen erin dat Bakari van meerwaarde gaat zijn voor zijn nieuwe ploeg. De vereniging hoopt de lijn van dit seizoen door te kunnen trekken, waarbij de defensieve kracht de concurrentiestrijd moet aangaan met de spelers die er momenteel al zijn.

“Na de laatste transferwindow zijn we direct op zoek gegaan naar versterkingen voor volgend seizoen”, vertelt technisch directeur Gerard Nijkamp. “Doordat Sparta al een geruime tijd zeker is van handhaving, kunnen we zoeken naar Eredivisie-waardige spelers. In Saïd zien we een speler die Sparta verder kan helpen om een stabiele club op het hoogste niveau van Nederland te worden.”

Gaat Bakari bij Sparta slagen?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
105+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie