Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Voorspelling Engeland – Slowakije: Sobere Engelse overwinning

Foto: Voorspelling Engeland – Slowakije: Sobere Engelse overwinning

Op zondagavond om 18.00 uur begint de achtste finale van het EK tussen Engeland en Slowakije. Engeland, de favoriet, moet deze wedstrijd winnen. Een nederlaag is simpelweg geen optie voor de Engelsen. De prestaties van Gareth Southgates team zijn tot nu toe wisselvallig. Hier lees je onze voorspelling voor het duel tussen Engeland en Slowakije.

Arena Auf Schalke

EURO Final Stage

30 juni 2024

18:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 30 juni 2024 17:55.

Bookmakers zien Engeland duidelijk als favoriet

Volgens de 1×2-odds voorspellen de bookmakers een gemakkelijke overwinning voor Engeland. Dit is begrijpelijk, aangezien de Engelse ploeg voorafgaand aan het toernooi als favoriet voor de eindoverwinning werd beschouwd. Hoewel het spel in de groepsfase niet sprankelend was, hoeft dat tijdens een toernooi ook niet. Het belangrijkste is de overwinning en Engeland eindigde als eerste in de groep, wat uiteindelijk telt.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Vs 🇸🇰: Hoogtepunt aan het einde van de wedstrijd

Bij Southgate staat het resultaat voorop. Een saaie overwinning lijkt bij hem de voorkeur te hebben boven een spannende wedstrijd met spectaculair voetbal. Zolang er gewonnen wordt, heeft niemand recht van klagen. Verwacht wordt dat Engeland ook tegen Slowakije rustig aan zal doen om niet op achterstand te komen. De doelpunten zullen later volgen, aangezien er genoeg spelers zijn die met een individuele actie het verschil kunnen maken.

Rust/Eindresultaat: Gelijkspel/Engeland

Speler om op te letten en wedden: Jude Bellingham

In de openingswedstrijd van Engeland scoorde Jude Bellingham al binnen twintig minuten. De middenvelder van Real Madrid is dit seizoen op de belangrijkste momenten aanwezig en drukt een positieve stempel op elke topper. Ook tegen Slowakije wordt er veel van hem verwacht.

Jude Bellingham scoort of geeft een assist

Voorspelling Engeland – Slowakije

Voor Engeland is het resultaat cruciaal. Een nederlaag tegen Slowakije mag niet gebeuren. Ondanks de aanwezigheid van topspelers, scoort het team niet altijd meer dan twee doelpunten in een wedstrijd. Met Slowakije als tegenstander ligt de focus bij beide teams op het houden van de nul. Een doelpuntrijke wedstrijd lijkt dan ook onwaarschijnlijk in deze achtste finale. Voor een odd van 1.73 kan er bij BetMGM worden ingezet op ‘Minder dan 2,5 doelpunten’.

Tip: Lees ook onze diepgaande voorbeschouwing op Engeland – Slowakije voor extra informatie in aanloop naar dit EK-duel.

BetMGM
1.73
Minder dan 2,5 doelpunten

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie