Voorspelling Engeland – Zwitserland: Zwitserse stunt op komst

Foto: Voorspelling Engeland – Zwitserland: Zwitserse stunt op komst

Op zaterdag om 18:00 uur begint de kwartfinale tussen Engeland en Zwitserland. De Engelse spelers hebben tot nu toe geen indrukwekkend spel laten zien, waardoor Zwitserland een goede kans lijkt te hebben. Wie zal deze ontmoeting winnen en het hierna opnemen tegen de winnaar van Nederland – Turkije?

Uitkomst Odd
Engeland wint LiveScore Bet
2.15
Gelijkspel LiveScore Bet
2.85
Zwitserland wint LiveScore Bet
3.65
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 4 juli 2024 21:43.

Bookmakers zien Engeland als favoriet

Volgens de 1×2-odds voorspellen de bookmakers een overwinning voor Engeland. Dit is niet verrassend, aangezien Zwitserland al meer dan veertig jaar niet meer van Engeland heeft gewonnen. Toch lijkt dit het moment te zijn waarop Engeland kwetsbaar is. In de achtste finale tegen Slowakije kwam Engeland met de schrik vrij en leek het land al uitgeschakeld te zijn. Jude Bellingham redde zijn team door in de laatste minuten gelijk te maken. De vraag is of dit een wake-up call was voor Engeland en of het team nu in staat zal zijn om indruk te maken in de volgende wedstrijden. Gezien de kwaliteit van de selectie zou dat zeker mogelijk moeten zijn.

*24+. Alleen voor nieuwe leden. Stort minimaal €10 en zet minimaal €10 in op slots of op sport (m.u.z. van Virtual Sport) die binnen 7 dagen wordt afgehandeld na registratie. (min odds 1.50; winstdeel van E/W). Algemene voorwaarden van toepassing.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Vs 🇨🇭: Beide teams scoren

Zwitserland heeft in elke wedstrijd tot nu toe een aantal grote kansen gecreëerd. Tegen Engeland zal dit ook gebeuren. Verdedigend heeft Zwitserland het echter moeilijk gehad, behalve in de wedstrijd tegen Italië waarin het land geen tegendoelpunt kreeg. In de andere drie duels van dit toernooi incasseerde Zwitserland wel tegendoelpunten. Hierdoor lijkt het waarschijnlijk dat beide teams zullen scoren.

Beide landen scoren: Ja

Speler om op te letten en wedden: Jude Bellingham

Op cruciale momenten kijkt Engeland naar twee spelers: aanvoerder Harry Kane en Jude Bellingham. Bellingham is tot nu toe de belangrijkste speler voor Engeland geweest en als het team doorgaat, zal dit ongetwijfeld met de middenvelder in een prominente rol zijn.

Jude Bellingham scoort of geeft een assist

Voorspelling Engeland – Zwitserland

Engeland wordt gezien als favoriet op basis van eerdere resultaten en de kracht van beide selecties. Gezien het spelbeeld van dit EK is Zwitserland echter helemaal niet kansloos, ondanks de mindere odds. Daarom is onze voorspelling dat Zwitserland zal winnen. LiveScore Bet biedt hiervoor een odd van 3.65.

Tip: Lees ook onze diepgaande voorbeschouwing op Engeland – Zwitserland voor extra informatie in aanloop naar dit EK-duel.

LiveScore Bet
3.65
Zwitserland wint

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie