Voorspelling Spanje – Duitsland: Doelpunten vliegen om je oren

Foto: Voorspelling Spanje – Duitsland: Doelpunten vliegen om je oren

Op vrijdag om 18:00 uur begint de eerste kwartfinale van dit EK. Duitsland neemt het op tegen Spanje. De twee best voetballende ploegen van het toernooi treffen elkaar nu al. Zal Duitsland op eigen bodem winnen, of gaat Spanje er met de overwinning vandoor?

Stuttgart Arena

EURO Final Stage

5 juli 2024

18:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 5 juli 2024 17:57.

1×2-odds nagenoeg gelijk bij kraker

Volgens de 1×2-odds is er geen duidelijke favoriet. Het moet ook gezegd worden dat de twee teams elkaar nauwelijks ontlopen. Beide landen hebben grote indruk gemaakt tijdens het toernooi en verdienen het eigenlijk om verder te komen dan de kwartfinale. Toch kan slechts één van hen doorgaan naar de volgende ronde. Spanje heeft tot nu toe alles gewonnen en lijkt in een geweldige flow te zitten, maar hetzelfde kan gezegd worden over het gastland Duitsland.

🇪🇸 Vs 🇩🇪: Helpt Yamal Spanje aan overwinning?

Hoewel de achterhoede van Duitsland wat beter lijkt te zijn dan die van Spanje, heeft Spanje het voordeel van onvoorspelbaarheid. Met Lamine Yamal heeft Spanje een zeer jonge speler in de gelederen die soms acties maakt die doen denken aan de allerbeste spelers ter wereld. Hij heeft dat niveau zeker nog niet over een gehele wedstrijd, maar als hij een goede dag heeft, kan hij Spanje naar de overwinning leiden.

Spanje wint

Speler om op te letten en wedden: Kai Havertz

Kai Havertz is misschien niet de eerste naam die opvalt in het basiselftal van Duitsland. Toch doet hij opvallend vaak de juiste dingen, zowel met als zonder bal. De aanvallende middenvelder speelt als spits en heeft een neusje voor het vinden van ruimtes, die hij opvallend vaak goed benut.

Kai Havertz scoort

Voorspelling Spanje – Duitsland

Het is heel lastig te voorspellen welk land precies favoriet is voor het duel tussen Spanje en Duitsland. Beide landen hebben indruk gemaakt dit toernooi en de vorm van de dag zal waarschijnlijk beslissend zijn. Zowel Spanje als Duitsland speelt vrij aanvallend en zal ruimtes open laten voor de tegenstander. Een doelpuntrijke wedstrijd lijkt dan ook in het verschiet te liggen. Bij BetMGM krijg je nu een odd van 2.02 voor de weddenschap ‘Meer dan 2.5 doelpunten’.

Tip: Lees ook onze diepgaande voorbeschouwing op Spanje – Duitsland voor extra informatie in aanloop naar dit EK-duel.

BetMGM
2.02
Meer dan 2.5 doelpunten

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie